Tein täällä persoonallisuustestin, ja tässä on tulokset:

74% (14/19) - Ulospäinsuuntautuneisuus
Seurallinen, pitää juhlimisesta, keskustelee, kaipaa jännitystä, ottaa riskejä, toimii hetken mielijohteesta.
60% (12/20) - Psykoottisuus
Piittaamattomuus muista ihmisistä, eristäytyminen, sopeutumattomuus, empatian puute, vihamielisyys, piittaamattomuus vaarasta, julmuus, epäinhimillisyys.
57% (13/23) - Neuroottisuus
Ahdistunut, huolestunut, masentunut, mielialan vaihtelu, syyllisyyden tunteet ja alhainen itsetunto.
13% (3/24) - Valheasteikko
Mittaa taipumusta antaa vastauksissaan itsestään todellista terveempi tai sosiaalisesti suotavampi kuva.

Kävin äidin ja siskon kanssa kaupungilla ostoksilla. Mulla ostettiin uusi tuoli koulunpöytää varten. Ostin myäs uuden repun. Se on musta, ja siinä on vaaleanpunaisella pääkallo sekä tekstejä. Se on ihana <33 Musta penaalikin tuli ostettua. Mä en haluu mennä kouluun. Siellä on liikaa ihmisiä, joita en haluaisi nähdä. Kaikki pitää mua siellä hikuna ja valehtelijana. Ei kiva. Tai no khyl vielä jtn kymmenen ihmistä löytyy, jotka ajattelee musta joitain hyvää. Ja mun koulus on jtn 300 oppilasta. Et ei kovin hyvin pyyhi.

Luin tänään Miyakon blogia. Se oli puhu sateenkaariperheiden adoptio-oikeuksista. Tuossa on sama lista, minkä se oli liittäny SETA:n sivuilta. Järkytyin kyllä, kun luin sitä. Sehän on täyttä syrjintää!

Perheen ulkopuolisten aikuisten pelot ja huolet:

  1. lapsesta tulee homo tai lesbo tai transvestiitti 
  2. lapsesta ei kasva naisellista naista tai miehekästä miestä, kun sillä ei ole kotona mies-isän ja äiti-nainen mallia 
  3. lapsen kuva todellisuudesta vääristyy (todellisuus = on kaksi vastakkaista sukupuolta ja ne muodostavat parin ja perheen)
  4. miespari ei osaa kasvattaa lasta 
  5. homo- tai lesbovanhemmat ovat itsekkäitä ihmisiä eikä ajattele lapsen parasta 
  6. lasta kiusataan
  7. joutuuko lapsi näkemään kotona homoseksiä?
  8. voiko omien lasten antaa leikkiä sateenkaariperheen lasten kanssa?

Oon samaa mieltä kuin Miyako, että ei se vaikuta lapsen seksuaaliseen suuntautumiseen, onko vanhemmat homoja tai lesboja. Heteroperheissä kasvaneistakin lapsista voi tulla ihan samalla tavalla homoja tai lesboja, siihen ei vaikuta, että onko lapsen vanhemmat erilaisia. Menisi ikuisuus, jos minäkin rupeaisin jokaikiseen kohtaan ilmaisemaan omat mielipiteeni, joten tiivistän niitä hieman: On yleinen käsitys, että me muka eläisimme tasa-arvon maailmassa, mutta erinäisistä asioista paljastuu aika-ajoin, mitenkä paljon rakkaassa Suomessammekin esiintyy kaiken maailman syrjintää. On ääliömäistä epäillä, etteikö kaksi miestä tai kaksi naista voisi kasvattaa lastaan oikein. Eivät homo- ja lesbovanhemmat käyttäydy eri tavalla kuin heterovanhemmat! Eivät he harrasta seksiä lastensa nähden! Suvaitsemattomat ihmiset voisivat painua jonnekkin hevonvittuun omine tyhmine ajatuksineen.

Jatkan ajatuksieni ilmaisemista huomenna, nyt pitää mennä ottamaan särkylääke. Päähän koskee.